OTVORENO PISMO UPRAVI KOŠARKAŠKOG KLUBA "SUTJESKA" FOČAUvaženi članovi Uprave!

Ugledni sportski radnici!

Poštovana gospodo!


Imam jednu ideju i treba samo malo volje da se ona realizuje, a njena realizacija bi dala još jednu pozitivnu dimenziju fočanskoj košarci. Pošto znam da ste svi sportski entuzijasti bez premca, uvjeren sam da će ovaj "mali showtime projekat" naići na Vaše odobravanje.


Poenta priče je u sljedećem:

Svaka ulaznica treba da se sastoji od dva dijela razdvojena perforacijom. I na jednom i na drugom dijelu ulaznice bio bi odštampan jedinstven serijski broj te ulaznice (jedan dio ulaznice zadržava službeno lice na ulazu, a drugi dio ostaje gledaocu).

Na poluvremenu meča se dešava naš mali "showtime". Iz bubnja se izvlači jedan od odrezaka (dio ulaznice) koje je sakupilo službeno lice na ulazu. Vlasnik ulaznice s tim serijskim brojem stupa na teren i ima tri pokušaja da postigne bar jednu "trojku". Ako uspije, dobija neku nagradu u iznosu cca 50 konvertibilnih maraka (npr. kvalitetna majica s natpisom KK "Sutjeska" Foča, kvalitetna navijačka majica, košarkaški dres s potpisima igrača, kupon za rafting-spuštanje, kupon za večeru za dvoje itd.). Ako ne uspije, gledalac dobija utješnu nagradu u iznosu cca 10 konvertibilnih maraka (npr. kupon za doručak s kolačem i kafom, 5 besplatnih ulaznica za idući meč, mjesečnu ulaznicu, m:tel vaučer od 10 KM itd.).

Neki od naziva ove male manifestacije mogu biti:
"Ubaci u koš i traži još!"
"Ubaci loptu i zaradi svotu!"
"Poen lijep i nagrada u džep!"
"Postigni zgoditak i uhvati dobitak!"

Mišljenja sam da će svaki od naših ugostiteljskih objekata i privrednika podržati ovaj projekat, samo ako im se lijepo prezentuje. Ovo je dobra reklama i za njih i za Foču i za našu košarku. Molim Vas da razmislite o ovim prijedlozima i realizujete ovu ideju.

Unaprijed zahvalan,
građanin Miroslav Avdalović

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas215
Juče595
Ove sedmice215
Ovog mjeseca10042
Ukupno1282271
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:02

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 51 gostiju i nema prijavljenih članova