BUDITE SPONZOR OMLADINSKOG POKRETA

Omladinski pokret Foča je omladinska, nevladina i nestranačka organizacija, osnovana 31.12.2012. godine. U prvoj godini rada, realizovani su mnogi projekti od kojih bi između ostalog izdvojili izgradnju "street workout parka", organizaciju sportskih turnira u odbojci na pijesku i u basketu, izradu murala na potpornim pozidama, kao i niz humanitarnih akcija s ciljem pomaganja ugroženim stanovnicima Foče.
 
 
Iz planova za sljedeću godinu, izdvojićemo realizaciju projekta uređenja izletišta na lokaciji pored puta prema Dragočavi, iznad Briona. Izletište će biti uređeno, sa klupama, stolovima i natkrivenim objektom, pogodno za piknike i izlete svih naših sugrađana. Takođe, kad se tiče uređenja grada, planiramo i realizaciju projekta "park od reciklažnog materijala", kao i sređivanje dječijih igrališta. Nastavljamo i sa organizovanjem sportskih turnira i humanitarnih akcija. 
 
Omladinski pokret Foča uređuje informativni portal www.focaonline.info i svim sponzorima ove organizacije nudi prostor za reklamu. Ukoliko želite da promovišete vlastiti biznis, nudimo vam postavljanje banera sa strane po cijeni od 50 KM za jedan mjesec (200 KM godišnje), ili banera iznad svakog teksta po cijeni od 100 KM za mjesec dana ( ili 400 KM za godinu dana). Sve uplate koje na žiro račun organizacije uplate pojedinci, biće prikazane na fejsbuk stranici Omladinskog pokreta. Ukoliko donator izrazi želju da se prekrije njegovo ime i prezime, to ćemo uraditi i objaviti uplatu kao i svaki put do sad. 
 
Sva sredstva koja na ime sponzorstva budu doznačena na račun Omladinskog pokreta biće transparentno prikazana i utrošena za aktivnosti koje sprovodi ova organizacija. Žiro račun organizacije je 555-010-00562075-36, Nova banka.
 
Budite dio pozitivnih dešavanja u Foči. Pomozite Omladinskom pokretu! 
 
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:39

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 75 gostiju i nema prijavljenih članova