DEDA MRAZ JE U PROBLEMIMA

 
U Foči još uvijek nije urađena socijalna karta tako da nemamo precizne podatke o ugroženima sa cijele teritorije naše opštine. Znamo samo da je lokalna vlast i ove godine povećala izdavanja za kategoriju socijalno ugroženih što njima sigurno mnogo znači.
 
 
Ove godine, Opština Foča je došla na ideju da se podjela paketića za socijalno ugroženu djecu, kao i djecu čiji roditelji rade u nekim opštinskim i javnim preduzećima, obavi u dvorani, 27. decembra. Stoga je Omladinski pokret Foča odlučio da se priključi svima koji će na jednom mjestu podijeliti veliki broj paketića za djecu kako ne bismo odvajali mališane.
 
U ova dva dana koliko traje akcija "Pomozimo Deda mrazu da donese radost", napravićemo spiskove djece kojima ćemo uručiti paketiće. Spisak ćemo praviti u saradnji sa Centrom za socijalni rad i Domom zdravlja Foča, koji su nam i prošle godine pomogli u ovome.
 
Akcija se završava 25.12. i ovim putem molimo sve naše sugrađane koji su u mogućnosti, da svrate u markete "Malović", "Orfej", "Nole", Slatka kuća", "Mocart" i "Konzum" i da ostave neku sitnicu koja će klincima mnogo značiti. 
 
 
 
 
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas29
Juče844
Ove sedmice3527
Ovog mjeseca9261
Ukupno1281490
nedelja, 17 decembar 2017 01:40

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 106 gostiju i nema prijavljenih članova