STOTINU PET ISKRENIH OSMIJEHA

Sinoć je u sportskoj dvorani, završena druga po redu akcija "Pomozimo Deda Mrazu da donese radost". Akciju je i ove godine organizovao Omladinski pokret Foča u saradnji sa Savjetom učenika SŠC. 
 
 
Poklone je dobilo 105 djece iz socijalno ugroženih porodica. Podjelu paketića u sportskoj dvorani, organizovala je Opština Foča. Mališanima, djeci radnika opštinskih ustanova, KPZ-a, bolnice i socijalno ugroženoj djeci, poklone su uručivala tri Deda Mraza. 
 
-Ove godine, drugi put po redu, pokrenuli smo akciju "Pomozimo Deda Mrazu da donese radost". Zahvaljujući dobroti naših sugrađana, poklone je dobilo 105 djece, koji ove godine ne bi mogli da se raduju novogodišnjem paketiću. Bilo je tu djece iz mnogih mjesnih zajednica, a raduje me da su neka djeca iz Miljevine prvi put vidjela sportsku dvoranu. Roditelji su nam se zahvalili, a mi iskrenu zahvalnost dugujemo našim sugrađanima koji su odvojili i od svoje djece kako bi djeca iz ugroženih porodica dobila novogodišnji paketić - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča. 
 
 
Omladinski pokret Foča, 31. decembra slavi prvi rođendan, a već u prvoj godini rada, realizovano je preko 25 akcija i projekata. Ovim putem iz rukovodstva ove organizacije pozivaju sve članove i ostale sugrađane, da im se pridruže 31. decembra na Trgu, sa početkom od 13:00h kada će uz kuvano vino, rakiju i čaj, razgovarati o postignutim i ciljevima za ubuduće. 
 
 
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas215
Juče595
Ove sedmice215
Ovog mjeseca10042
Ukupno1282271
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:02

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 48 gostiju i nema prijavljenih članova