OMLADINSKI POKRET FOČA PROSLAVIO PRVI ROĐENDAN

Omladinski pokret Foča, danas je proslavio prvi rođendan. Ova omladinska organizacija broji nešto manje od 100 članova, od kojih je preko 30 aktivnih, koji se odazivaju na svaku akciju koju pokrene rukovodstvo organizacije. 

 
 
 
Trg Kralja Petra danas je bio centralno mjesto okupljanja omladine i svih onih koji podržavaju rad omladine u našem gradu, pa se tako i načelnik opštine Foča, Radisav Mašić sa saradnicima, pridružio proslavi. 
 
-Omladinski pokret Foča je proizvod svih onih koji žele da rade na stvaranju boljih uslova za život u Foči. Mi možemo organizovati sportske manifestacije, humanitarne akcije, i sklanjati djecu sa ulice. Možemo graditi parkove, uljepšavati okolinu i još mnogo toga. Kada bismo svi bar malo dali od sebe, da gradimo zajedničku budućnost, ovo mjesto bi bilo idealno za život, što ja i priželjeljkujem za naredni period. Koristim priliku da svim Fočacima poželim srećne praznike u ime organizacije koja danas slavi prvi rođendan, a planira da traje jako dugo - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.
 
 
 
 
 
Omladinski pokret Foča je u prvoj godini postojanja pokrenuo i realizovao preko 25 akcija i projekata. Vrijedi spomenuti da je STR "Code Computers" iz Foče za prvi rođendan Omladinskom pokretu poklonio štampač. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takođe, direktoricama OŠ "Sveti Sava" i JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj", Jeleni Čančar i Slađani Prodanović, uručene su zahvalnice za pomoć u akciji prikupljanja odjeće za ugrožene. 
 
 
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas338
Juče499
Ove sedmice338
Ovog mjeseca11241
Ukupno1300931
ponedeljak, 22 januar 2018 17:28

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 35 gostiju i nema prijavljenih članova