NA BOŽIĆ NAŠAO 500 KM NA BANKOMATU

Na Božić su novinari Radio Foče u našem gradu zabilježili jedan lijep gest. Naš sugrađanin Boris Stanić iz Miljevine na bankomatu Razvojne banke pronašao je 500 konvertibilnih maraka, koje je odmah predao u policiju, u nadi da će ona pronaći vlasnika novca.

Kako je rekao Stanić u telefonskom razgovoru sa novinarima Radio Foče, nije se dvoumio oko toga, već je odmah odlučio da slučaj prijavi u Stanicu policije. Stanić, koji je inače bez stalnog zaposlenja i trenutno radi van Bosne i Hercegovine, ni u jednom trenutku kako on kaže, nije pomislio da uzme novac koji nije zaradio.

U Stanici javne bezbjednosti u Foči potvrdili su, za lokalni Radio, da još uvijek nisu pronašli vlasnika novca, te da očekuju da se on pojavi u skorije vrijeme jer se radi o ne tako malom iznosu. Policija posjeduje i potvrdu o podizanju gotovine, na kojoj je naznačena suma novca  koja je ostala na računu, što će, zajedno evidencijom Razvojne banke, pomoći da se utvrdi pravi vlasnik.

Policija je pohvalila ovaj gest našeg sugrađanina Borisa Stanića, te istakla kako su ovakvi slučajevi rijetkost u našem gradu, prenosi Radio Foča.

 

 

 

Izvor: Radio Foča/Nataša Miletić

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas28
Juče844
Ove sedmice3526
Ovog mjeseca9260
Ukupno1281489
nedelja, 17 decembar 2017 01:36

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 34 gostiju i nema prijavljenih članova