OMLADINSKI POKRET U PROJEKTU E761 SUSRETANJA

Predstavnici Omladinskog pokreta iz Foče učestvovali su danas u radionici za omladinske aktiviste iz kreativnog sektora koja je održana danas u Centru za kulturu i informisanje u Foči, u organizaciji Omladinske informativne agencije BiH, u okviru projekta „E761 susretanja“, koji ima za cilj podsticanje lokalnog kreativnog i ekonomskog razvoja.

Radionica je održana u prostorijama Centra za kulturu i informisanje u Foči, a pored aktivista Omladinskog pokreta učešće su uzeli i predstavnici Asocijacije mladih, Savjeta učenika SŠC-a, članovi Omladinske novinske asocijacije u BiH i ostali koji su željeli da se upoznaju sa osnovama projekta.

 

- Ovo je odlična prilika da mladi predlože svoje ideje i da nakon provođenja projekta, zajedno sa iskusnim mentorima iz Omladinske informativne agencije BiH,  nastave sa kreativnim radom u Foči - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

 

Ovaj projekat se provodi u 11 gradova i opština iz BIH i Srbije - Bijeljini, Tuzli, Foči, Goraždu, Srebrenici, Užicu, Požegi, Valjevu, Loznici, Šapcu i Prijepolju.

 

Projekat uključuje radionice za omladinske aktiviste iz kreativnog sektora, seminare za lokalne institucije o kreativnim industrijama, zajednički seminar omladinskih aktivista iz 11 opština u kojima se projekat provodi, jednodnevnu radionicu sa mladima za pripremu Omladinskog kreativnog dana, kao i prezentacije rezultata pred lokalnim institucijama.

 

 

Focaonline.info

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas252
Juče370
Ove sedmice3691
Ovog mjeseca13173
Ukupno1319167
nedelja, 25 februar 2018 20:09

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 18 gostiju i nema prijavljenih članova