MLADI I HUMANOST

Aktivisti Omladinskog pokreta, kroz akciju prikupljanja zimskih odjevnih predmeta, danas su u Miljevini podijelili preko 300 kg odjeće za ugroženu djecu iz ove mjesne zajednice. Ovo je treći put da Omladinski pokret obezbjeđuje odjeću za djecu iz Miljevine, a ovaj put ostvarena je saradnja sa Crkvenom parohijom, odnosno sa sveštenikom Duškom Lalovićem.

-Drago nam je da naš narod ima razumijevanja za humanitarne akcije koje pokreće Omladinski pokret. Posebno se zahvaljujemo OŠ "Sveti Sava" i Dječijem vrtiću "Čika Jova Zmaj" koji su nam pomogli u prikupljanju odjeće. U ovoj akciji prikupljeno je preko tone odjeće, a većinu smo podijelili u Miljevini i Brodu na Drini. Sigurni smo da će uz pomoć sveštenika Duška Lalovića, odjeća završiti u pravim rukama - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Omladinski pokret Foča u narednom periodu priprema niz infrastrukturalnih projekata, a najznačajniji su svakako realizacija projekta gradskog izletišta i izgradnja parka od reciklažnog materijala koji će biti realizovan kroz projekat koji provodi Opština Foča.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas216
Juče595
Ove sedmice216
Ovog mjeseca10043
Ukupno1282272
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:06

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 86 gostiju i nema prijavljenih članova