OMLADINSKI POKRET FOČA U NOVIM PROSTORIJAMA

Predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić, i direktor preduzeća „Siming“ iz Foče, Mladen Elez, potpisali su ugovor o zakupu prostora u Sokolskoj ulici, iza zgrade Vatrogasnog društva Foča, koji će ubuduće koristiti ova omladinska organizacija.
 
 
-Zahvaljujem se vlasniku D.O.O. "Siming", Mladenu Elezu koji je pokazao razumijevanje za omladinsku organizaciju koja je u 2013. godini imala preko 25 realizovanih aktivnosti i projekata. U narednim danima, uselićemo se u nove prostorije što će u velikoj mjeri pomoći u boljoj koordinaciji između rukovodstva i aktivista Omladinskog pokreta ali i svih građana Foče koji podržavaju naše akcije – rekao je predsjednik Omladinskog pokreta, Mladen Mandić.
 
Mandić se zahvalio i UG "Ornamenti" i Centru za kulturu i informisanje, čije je prostorije Omladinski pokret privremeno koristio u dosadašnjem radu.
 
Iz Omladinskog pokreta poručuju da će u narednim danima kroz članarine i donacije obezbijediti potrebna sredstva za tekuće troškove ove omladinske organizacije, i pozivaju sve ljude koji podržavaju njihov rad, da uplate simbolična sredstva na račun broj: 555-010-00562075-36, u Novoj banci, kako bi omladina što lakše provodila svoje ideje i planove, a koji su od velikog značaja kako za omladinu Foče, tako i za cjelokupnu društvenu zajednicu.
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas104
Juče370
Ove sedmice3543
Ovog mjeseca13025
Ukupno1319019
nedelja, 25 februar 2018 10:23

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 46 gostiju i nema prijavljenih članova