MAŠIĆ: PRVA FAZA REKONSTRUKCIJE VODOVODA I KANALIZACIJE POČINJE U MAJU ILI JUNU

Načelnik opštine Foča, Radisav Mašić, izjavio je da bi prva faza projekta rekonstrukcije gradskog vodovoda i kanalizacije,vrijednog 10 miliona maraka, mogla početi u maju ili junu ove godine.

Mašić je , gostujući u emisiji „Otvoreni studio“ na Radio Foči,  rekao da u Foči radi ekspertski tim koji će do maja završiti studiju izvodljivosti ovog projekta i dodao da je lokalna vlast uradila projekat glavnog cjevovoda, te da je njegova revizija  završena.

 

On je rekao da će se ova investicija realizovati u naredne tri godine,a obezbijediće snabdijevanje vodom u narednih 50 i više godina i dodao da će u svim domaćinstvima biti postavljeni uređaji za mjerenje potrošnje vode, tako da će to, kako je on rekao, obezbijediti ne samo kvalitet i uredno snabdijevanje svih područja grada vodom, već će to obezbijediti uslove da voda bude jeftinija.

 

On je istakao da je ova investicija najveća u posleratnom periodu u Foči i da opština Foča u ovaj projekat ulazi zajedno sa Vladom RS i Evropskom investicionom bankom koja kreditno finansira projekat uz povoljne uslove.

 

Poslušajte cijelu emisiju „Otvoreni studio“ Radio Foče u kojoj je načelnik opštine Foča, Radisav Mašić, govorio o realizovanim i aktuelnim poslovima izvršne vlasti, budžetu i planovima za ovu godinu. 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas215
Juče595
Ove sedmice215
Ovog mjeseca10042
Ukupno1282271
ponedeljak, 18 decembar 2017 10:03

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 58 gostiju i nema prijavljenih članova