OMLADINSKI POKRET FOČA USPJEŠNO ORGANIZOVAO AKCIJU ČIŠĆENJA MJESNE ZAJEDNICE MILJEVINA

Omladinski pokret Foča danas je uspješno organizovao akciju čišćenja MZ Miljevina. Akcija je okupila oko 60 volontera raznih uzrasta. S obzirom da je vrijeme bilo presudni faktor iz Omladinskog pokreta poručuju da su prezadovoljni odzivom.

 

-Ekološka akcija Omladinskog pokreta u Miljevini izazvala je veliko interesovanje, i značiće mnogo na podizanju svijesti kod omladine, riječi su Dene Božić, vlasnika marketa "Božić promet" koji je pomogao akciju. Gospođa Božić je dodala da je akcija izmamila omladinu ali da je izostala podrška starijih stanovnika ove mjesne zajednice, te istakla da se nada da će Omladinski pokret nastaviti svoje aktivnosti u Miljevini.

 

-Mladi su danas čistili naselje u kojem žive. Raduje nas veliki odziv volontera, ali i entuzijazam i ideje koje smo čuli u toku akcije. Naime, Miljevci su izrazili želju da uređuju naselje, a Omladinski pokret će im u tome sigurno pomoći. Nadamo se da će ubuduće i stariji izraziti volju da zajedno sa mladima učestvuju u akcijama - izjavio je sekretar Omladinskog pokreta Foča, Nemanja Škipina.

Ekološku akciju čišćenja Miljevine pomogli su Željko Milutinović, "Božić promet", Konoba "Zlatna dunja".

 

 

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas52
Juče370
Ove sedmice3491
Ovog mjeseca12973
Ukupno1318967
nedelja, 25 februar 2018 06:37

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 48 gostiju i nema prijavljenih članova