MLADI IZ FOČE VEČERAS PUTUJU NA SAJAM KNJIGA U BEOGRADU

Omladinski pokret Foča i ove godine je organizovao prevoz na Međunarodni sajam knjiga u Beogradu. Cijena povratne karte bila je 27 KM a Opština Foča je pomogla organizaciju prevoza sa 200 KM.

Polazak iz Foče zakazan je večeras u 23:45h ispred Centra za kulturu i informisanje. Mladi Fočaci, njih 80, među kojima su i studenti koji studiraju u Foči, u jutarnjim časovima stići će u Beograd, a povratak je planiran sutra, sa polaskom u večernjem terminu koji će biti dogovoren zajedno sa svim putnicima.

-Za razliku od prošlih godina, ove godine smo angažovali malo bolje autobuse, goraždanske firme "Centroprevoz" koji nam garantuje sigurnost i udobnost putovanja, obzirom da se radi o visokoturističkim autobusima novije proizvodnje. Ovo je prilika da mladi posjete najveći sajam knjiga u ovom dijelu Evrope, da sebi i drugima kupe poneku knjigu, a obzirom da se radi mahom o srednjoškolcima, ovo je za njih odlična prilika da nauče da se snalaze u velikom gradu - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

Ulaznica na Sajam košta 250 dinara. Pored posjete Sajmu, mladi Fočaci će fakultativno razgledavati prestonicu Srbije.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas53
Juče370
Ove sedmice3492
Ovog mjeseca12974
Ukupno1318968
nedelja, 25 februar 2018 06:40

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 54 gostiju i nema prijavljenih članova