U SUBOTU PROJEKCIJA "TEŽINE LANACA 2" - SPECIJALNI GOST BORIS MALAGURSKI

Omladinski pokret Foča, u saradnji sa Centrom za kulturu i informisanje i Opštinom Foča, organizuje projekciju "Težine lanaca 2", novog dokumentarnog filma mladog srpsko - kanadskog reditelja Borisa Malagurskog.

Film se bavi neoliberalnim reformama na prostoru Balkana nakon raspada Jugoslavije i uticaja tih reformi na ekonomiju, medije, vojsku, kulturu, obrazovanje i politiku, uz intervjue sa Noamom Čomskim, Oliverom Stounom, Majklom Parentijem i drugim svjetskim stručnjacima i nastavak je vrlo popularnog istoimenog dokumentarca.

-Ovu projekciju organizujemo u sklopu Januarskih kulturnih svečanosti i ovim putem želio bih da se zahvalim Opštini Foča koja je prihvatila našu ideju i sa 200 KM pomogla organizaciju projekcije ali i Centru za kulturu i informisanje koji je obezbijedio salu i opremu za projekciju. Mi smo odavno planirali da realizujemo ovu ideju, i drago nam je što i naša organizacija može dati doprinos Januarskim kulturnim svečanostima u Foči - izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

-Mandić je dodao da cijena karte za projekciju "Težine lanaca 2" košta 5 KM, projekcija počinje u 19 časova u bioskopskoj sali Centra za kulturu i informisanje, a karte će se moći kupiti u holu CKI pola sata prije projekcije filma.

Specijalni gost će biti reditelj filma Boris Malagurski, koji će se posle projekcije obratiti svim posjetiocima, zbog čega iz Omladinskog pokreta Foča pozivaju što veći broj omladine da prisustvuju.

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas147
Juče465
Ove sedmice612
Ovog mjeseca11515
Ukupno1301205
utorak, 23 januar 2018 07:02

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 18 gostiju i nema prijavljenih članova