U utorak veče koncert klasične muzike na otvorenom

ac2d86ba-175a-4bd5-92fe-b7dbcc9b476ePodovom obilježavanja Svjetskog dana muzike, u dvorištu Muzeja Stare Hercegovine u utorak veče, 21. juna, biće održan koncert klasične muzike. Na ovom muzičkom događaju nastupiće Aleksandra Komlenović /sopran/, Veljko Mastilo /klavir/, Dušan Mirkov /gitara/, Vanja Danilović /harmonika/ i Nikolina Čolović /violina/.

„Predstaviću se publici uz pratnju kolege Mastila, onda ćete čuti duo harmonike i violine u izvođenju Danilovićeve i Čolovićeve, a čućete i izvođenje kolege Mirkova na gitari“, pojasnila je naša sugrađanka Aleksandra Komlenović, magistar solo pjevanja. Ona je podsjetila da je 25. juna prošle godine u dvorištu Muzeja održala solistički koncert, te da su se ove godine odlučili za koncert u proširenom sastavu, sa poznatim kompozicijama domaćih i stranih autora.

„Svjetski dan muzike je idealno vrijeme da se promoviše sva muzika, a pošto se mi bavimo klasičnom muzikom odlučili smo se za koncert upravo na taj dan. Izbor naših kompozicija je takav da smo program prilagodili našoj publici iz razloga da bi se klasična muzika što više slušala“, poručila je Komlenovićeva.

Koncert počinje u 19 časova. Ulaz je slobodan, a u slučaju vremenskih nepogoda koncert će se održati u sali Pozorišta. Dođite da zajedno uživamo u zvucima klasične muzike!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas156
Juče576
Ove sedmice2967
Ovog mjeseca13495
Ukupno1245756
petak, 20 oktobar 2017 09:01

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 81 gostiju i nema prijavljenih članova