SUTRA PREMIJERA PREDSTAVE "NEDOSTAJEM SAMA SEBI"

Premijera predstave „Nedostajem sama sebi“ Amaterskog pozorišta Foča, rađenoj po tekstu Đurđe Lili i režiji Branke Grujičić, biće izvedena u srijedu, 30. novembra, u Gradskom pozorištu Foča, od 19,00 časova.

plakat-Nedostajem-sama-sebi-650x944

Riječ je o drami preventivnog i edukativnog karaktera koji se bavi problemima mladih s drogom, namijenjenoj srednjoškolcima i osnovcima završnih razreda, ali i roditeljima koji trebaju prepoznati taj problem i pomoći kada je potrebno.

„Tema predstave je izrazito aktuelna u današnjem društvu, a posebno kod mladih jer govori o ovisnosti jedne mlade djevojke koja u vrtlogu loših porodičnih odnosa postaje narkomanka. Svađe, loše ocjene i i porodični problemi samo su izgovori i mladi moraju reći NE drogama“, kaže se u najavi predstave.

Predstava je dio projekta „Mladi igraju za mlade“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. Partner na projektu je Muzej Stare Hercegovine.

U komadu igraju Ivana Mastilo, Nataša Trivun, Milan Cvijetić, Milica Elez, Aleksa Kostović i Veljko Matović. Scenografiju potpisuje Branka Grujičić, kostimografiju Milena Vuković, ton Jovana Drakul i rasvjetu Nemanja Pavlović.

Premijera počinje u 19 časova, a karte po cijeni 1KM mogu se kupiti pred početak predstave.

 

Izvor: radio Foča

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas254
Juče370
Ove sedmice3693
Ovog mjeseca13175
Ukupno1319169
nedelja, 25 februar 2018 20:17

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 42 gostiju i nema prijavljenih članova