PRVA SAMOSTALNA IZLOŽBA TANJE S. MILETIĆ

Prva samostalna izložba Tanje S. Miletić pod nazivom „Jedna je Sofke“ biće otvorena u četvrtak 25.aprila, u galeriji Muzeja u Foči, sa početkom u 20 časova.

Na izložbi će se moći vidjeti umjetničke slike rađene tehnikama ulje i akril na platnu, crteži i drugi kreativni radovi mlade slikarke, koji su plod dugogodišnjeg rada u likovnoj grupi „Art in media res“ profesora Ranka Kovača. Izložba je prodajnog karaktea i biće otvorena do 7. maja. Pozivamo sugrađane da dođu i upoznaju se sa radom mladih talenata našeg grada. Tanja je uspjela svojim radom i trudom da dođe do ovog trenutka uz nesebičnu podršku svoje porodice, prijatelja i profesora slikanja ...jer jedna je Sofke...

 

Rođena je 14. maja 1989. godine u Foči. Osnovnu školu i srednju farmaceutsku završila je u Foči. Student je Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Istočnom Sarajevu, na odsjeku za Specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smjer Razvojni poremećaji. Član je i osnivač Likovne grupe „ART IN MEDIAS RES“ profesora Ranka Kovača od 2004. godine i član Udruženja likovnih umjetnika „TON“ Foča. Pored slikarstva, bavi se planinarenjem, uređenjem, oslikavanjem i dekoracijom zidova, eksterijera i interijera, izradom ikebana, dekoracijom poklona, crtanjem na staklu i drugim kreativnim radom. Više puta izlagala kolektivno.

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas356
Juče535
Ove sedmice2439
Ovog mjeseca8173
Ukupno1280402
petak, 15 decembar 2017 15:02

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 66 gostiju i nema prijavljenih članova