MONIKA BELUČI NA ZELENGORI: OVO JE MAGIČNO, ČUDESNO MJESTO

Na Zelengori kod Orlovačkog jezera jednog od osam glečerskih jezera „gorskih očiju“ na 1438 metara iznad mora „Na mliječnom putu“ ogledala se i jedna od najljepših žena svijeta Monika Beluči.Treća etapa filmske priče o dobroti svevremsnkoj temi bez koje nema života na zemlji, prvog dana snimanja prošla je sa dobrim rezultatima.

"Snimali smo scenu završnog dijela gdje Kosta sanja san o ženidbi koji je ostvaren i kako u raju skače sa mladom u vodu i rone , ali ona se pretvara u leptira", kaže filmski reditelj Emir Kusturica.

Ovaj film za Kusturicu je povratak filmskoj umjetnosti,ali i najzahtjevniji u njegovoj raskošnoj karijeri.Film koji će govoriti o zmiji,ljubavi i monaštvu i za slavnu Moniku Beluči je više od izazova.Kraljica filmske umjetnosti odušvljena je i „kraljicom planina“ na kojoj snima sa još pedesetak članova tima.

"Prvi put sam ovdje – ovo je magično,čudesno mjesto.Uzbuđena sam što sam na ovoj planini.Zadovoljstvo mi je biti na ovom posebnom mjestu", kaže Monika Beluči.

Filmskoj ekipi predstoji mnogo posla i u narednim danima kako bi sve na vrijeme bilo gotovo do maja sljedeće godine kada će premijerno biti prikazan ma filmskom festivalu u Kanu.

Monika Beluči i Emir Kusturica na Zelengori ostaju jos dva dana nakon čega će snimanje biti nastavljeno na Mokroj i Kamenoj Gori i Klobuku.

Izvor: RTRS

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas361
Juče535
Ove sedmice2444
Ovog mjeseca8178
Ukupno1280407
petak, 15 decembar 2017 15:08

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 77 gostiju i nema prijavljenih članova