VRTIĆU „ ČIKA JOVA ZMAJ“ PRIZNANJE OPŠTINE

Petak , 9. maj. Dan pobjede nad fašizmom, dan Opštine Foča. U Sali Gradskog pozorišta, svečena sjednica u tu čast. Brojna poznata lica iz našeg grada iz svijeta kulture i obrazovanja, predstavnici ministarstava, vjerskih zajednica, poslanici u NS RS, delegacije prijateljskih gradova Pljevalja i Užica, načelnici Opština Rogatice, Kalinovika, Rudog, Višegrada, Nevesinja. I samo jedno priznanje i novčana nagrada pred svima.

 

JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ na čelu sa direktoricom Slađanom Vladičić dobili su priznanje od Opštine za postignute rezultate u vaspitno – obrazovnom procesu. A ne treba zaboraviti, da ova ustanove, ove godine slavi i 50 godina postojanja.

Pored priznanja, obdanište je dobilo i novčanu nagradu u iznosu od 500KM, a direktorici Slađani Vladičić plaketu je uručio načelnik Opštine Foča, gospodin Radisav Mašić.

- Veliko je zadovoljstvo biti danas ovdje i primiti  ovako značajnu  nagradu. Želim da se u ime ustanove  Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“,  zahvalim prije svega načelniku Opštine gospodinu Radisavu Mašiću koji je prepoznao značaj vrtića i njegove uloge u životu djece našeg grada i našu ustanovu predložio za ovu značajnu nagradu. Takođe,zahvaljujem se i Komisiji za nagrade i priznanja, kao  i Skupštini opštine Foča koji su svojom odlukom potvrdili da takođe prepoznaju značaj ove obrazovne institucije i njene napore da svojim radom i zalaganjem djeci pruži najbolji mogući početak u  životu.Ova nagrada je zaista došla u pravo vrijeme,u godini kada vrtić slavi značajan jubilej - 50 godina od početka rada. Svi znamo koliko je predškolsko vaspitanje bitno za razvoj djeteta, pa smo samim tim i mi svjesni koja je naša uloga i kolika je odgovornostna nama.Zato se iz dana u dan trudimo da taj rad bude što kvalitetniji i da naši korisnici kako djeca tako i roditelji budu zadovoljni. Drago nam je da je naš rad prepoznat i na ovaj način tako da će nama ova nagrada biti još jedan dodatni motiv za što uspješniji rad u narednom periodu – obratila se prisutnima direktorica Slađana Vladičić.

Redakcija našeg portala čestita gospođi Vladičić i obdaništu „Čika Jova Zmaj“ na zasluženom priznanju koje su dobili i želi im mnogo sreće i još više uspjeha u budućem radu.

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas570
Juče571
Ove sedmice3224
Ovog mjeseca8958
Ukupno1281187
subota, 16 decembar 2017 16:06

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 125 gostiju i nema prijavljenih članova