DAN UČENIČKIH POSTIGNUĆA

Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Foče organizovala je priredbu Dan učeničkih postignuća, kojom se tradicionalno obilježava kraj školske godine.

Kulturno –umjetničkim programom učenici ove škole pokazali su da su izuzetno aktivni na mnogobrojnim sekcijama, te da imaju talenta za pjevanje, glumu i recitaciju.

Na priredbi, koja je održana u kino sali Centra za kulturu i informisanje, za učenika generacije proglašena je Jelena Elez, koja je, osim toga što je dobitnik Vukove diplome, imala zapažene rezultate na međunarodnim takmičenjima iz karatea, a sa uspjehom se bavi i muzikom.

Osim nje, još tri učenice sa prosjekom 5,00 Sara Bokonjić, Zorica Vuković i Katarina Vujičić dobile su Vukovu diplomu, a nagrađeni su i učenici koji su se istakli na takmičenjima, od opštinskih do republičkih, kao i njihovi nastavnici.

Na priredbi su uručene i zahvalnice kolektivima i pojedincima sa kojima je Osnovna škola „Sveti Sava“ u ovoj školskoj godini imala uspješnu saradnju.

Priredba je imala i humanitarni karakter. Prvi put naplaćivao se ulaz na ovu manifestaciju, a prihod od prodatih ulaznica biće upućen, najvjerovatnije Osnovnoj školi Sveti Sava u Doboju, istakla je Jelena Čančar, direktor OŠ Sveti Sava u Foči, koja je dodala da je humanitarnu akciju pokrenuo Savjet učenika.

Opština Foča

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas573
Juče571
Ove sedmice3227
Ovog mjeseca8961
Ukupno1281190
subota, 16 decembar 2017 16:07

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 144 gostiju i nema prijavljenih članova