FUDBALERI OŠ „SVETI SAVA“ NAJBOLJI U REGIJI

Proteklog vikenda održano je pretposlednje regionalno tamičenje u malom fudbalu, u okviru Malih olimpijskih igara za školsku 2013/2014 godinu. Osnovci su se sastali u Kalinoviku, gdje im je domaćin bila OŠ „ Ljutica Bogdan“, a fudbaleri i fudbalerke OŠ „Sveti Sava“ sa sobom su donijeli duplu krunu.

Predvođeni trenerom i nastavnikom Ognjenom Govedaricom, naši sportisti bili su najbolji i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, i time se plasirali u finale Republičkog takmičenja, koje će se održati 10. i 11. maja ove godine u Milićima.

Dječaci su zauzeli prvo mjesto u konkurenciji osam ekipa, koje su se nadmetale po kup sistemu. Naš Petar Perišić ponio je i zvanje najboljeg igrača turnira.

Kod djevojčica, slična situacija. U konkurenciji šest ekipa, po istom principu tamičenja, učenice OŠ „Sveti Sava“ bile su prve. Titulu najbolje igračice ponijela je naša Nevena Matović.

Sve čestitke našim osnovcima i nastavniku Ognjenu Govedarici, uz želju da isti rezultat ponove i na finalnom turniru u Semberiji za mjesec dana. Bravo!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas339
Juče499
Ove sedmice339
Ovog mjeseca11242
Ukupno1300932
ponedeljak, 22 januar 2018 17:30

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 56 gostiju i nema prijavljenih članova