SAOPŠTENJE ZA JAVNOST FK SUTJESKA

U našu redakciju danas je stiglo saopštenje FK Sutjeska, povodom dešavanja na poslednjoj sjednici SO Foča, gdje je, od strane pojedinih odbornika, upućen niz kritika na rad čelnika i UO Sutjeske.

 

- Na poslednjoj sjednici SO Foča, u okviru tačke dnevnog reda Informacija o sportu, ponovo je iznesen niz optužbi i neistina na račun FK Sutjeska i njegovih čelnika.

Zbog toga je Upravni odbor FK Sutjeska održao hitnu sjednicu na kojoj su usaglašeni stavovi oko konstantnog vrijeđanja uprave kluba i neistina koje se iznose.

Demant na tvrdnje o neprofesionalnom radu u klubu i raznim malverzacijama koje se, navodno, dešavaju, upravni odbor će iznijeti u nastavku sjednice SO Foča, koji zakazan za ponedeljak, 5.maj. Finansijski izvještaj, koji FK Sutjeska nije dužan podnositi, biće stavljen na uvid odbornicima SO ukoliko to budu zahtijevali, na jednoj od narednih sjednica.

Ne znaju se razlozi pritisaka na UO i FK Sutjeska, u trenutku preporoda i ekspanzije u klubu, kada su konačno kadrovski temelji postavljeni na sopstvene kapacitete.

Takođe, optužbe od strane odbornika, kao i prijetnje krivičnim prijavama, najblaže rečeno nisu na mjestu, jer su upućene od skupštinskog funkcionera, što je odgovorna pozicija, i to na javnom mjestu. Javno izgovorena riječ je, očigledno, za njega nevažna, ali odgovornost je svakako velika i on svojim istupanjima narušava dignitet lokalnog parlamenta takvim ponašanjem.

Želimo da se jednom zauvijek stavi tačka na sve insinuacije i aluzije oko rada uprave i kluba i da se završi sa prijetnjama krivičnim prijavama i optužbama kako se u klubu radi na kriminalan i neprofesionalan način.

Naš klub je otvoren za svaku vrstu revizije, finansijske, pa i policijske kontrole, jer nemamo šta da krijemo, a o našem radu govore i rezultati koje smo postigli sa fočanskom djecom – kaže se u saopštenju.

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas482
Juče535
Ove sedmice2565
Ovog mjeseca8299
Ukupno1280528
petak, 15 decembar 2017 20:28

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova