KARATISTI LJUBIŠNJE DONIJELI NOVE MEDALJE

Ovog vikenda u Bileći je održano prvenstvo RS za hercegovačku i sarajevsko – romanijsku regiju. Naravno, nije proteklo bez karatista Ljubišnje, koji su se u Foču opet vratili sa medaljama – ovoga puta sa 10. Dvije zlatne, dvije srebrne i šest bronzanih odličja donijeli su sa sobom naši mladi karatisti.

 

A najsjajnije medalje donijele su dvije djevojčice. Prvu, Jana Ostojić u kategoriji starijih pionira, koja je bila bolja od svojih vršnjakinja u borbama pojedinačno. Drugih zlatom, u istoj kategoriji, samo u kunkurenciji nada , okitila se Nataša Milanović.

Ni dječaci nisu zaostajali. Srebrnu medalju ponovo u pojedinačnim borbama  odnio je Miljan Blagojević u konkurenciji nada. Ista kategorija, samo kod starijih pionira ( do 45 kg) i opet srebrna medalja od Đorđa Zečevića.

Šest bronzanih medalja donijeli su dječaci i to u kategoriji borbe, što pojedinačno, što ekipno. A osvojili su ih Andrija Paprica i Đuković Aleksa ( mlađi pioniri), Miloš Rašević, Stefan Pejović i Andrej Pavlović ( stariji pioniri). Ekipa u sastavu Andrija Paprica, Aleksa Đuković, Aljoša Ćalasan i Aleksa Živanović donijela je bronzu u kategoriji mlađi pioniri – borbe ekipno.

Treba napomenuti da su učešće na finalni dio prvenstva RS izborili i Aleksa Živanović i Aljoša Ćalasan, koji su u pojedinačnim borbama ( mlađi pioniri) u Bileći osvojili peto i šesto mjesto. Takođe, na finalnom turniru naći će se i Aleksa Tešović koji je ovog vikenda zauzeo šesto mjesto u istoj kategoriji u konkurenciji starijih pionira.

Sve čestitke kartistima Ljubišnje i mnogo sreće i još više medalja u finalnom dijelu prvenstva Srpske!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas195
Juče465
Ove sedmice660
Ovog mjeseca11563
Ukupno1301253
utorak, 23 januar 2018 09:04

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 75 gostiju i nema prijavljenih članova