MAGLIĆ U LJUBINJU U KOMBINOVANOM SASTAVU

Jedna od najuspješnijih, ako ne i najuspješnija sezona u istoriji fočanske muške odbojke je za Maglićem. Sutra će u Ljubinju, od 18:00 časova, naši odbojkaši pokušati da produže ovaj takmičarski ciklus, eventualnim trijumf nad domaćinima u Kup – utakmici.

 

Zbog svega što se dešavalo poslednjih dana, katastrofa koje su pogodile Srpsku, nikakve tenzije nema. Pri tom, zdravstveni bilten u našem timu je i više nego nepovoljan.

- U Hercegovinu putujemo u kombinovanom sastavu. Govedarica i Boljanović zbog obaveza ne mogu sa nama, ja ne mogu pomoći ekipi na terenu zbog povrede leđa. Pod znakom pitanja su i korektor Matović, kao i libero Mićević – raportira stanje u ekipi trener Maglića, Milan Matović.

Naši momci su u prvenstvu pokazali svu svoju snagu i to im je za ovu sezonu bilo i više nego dovoljno. Protivnika dobro poznaju, vodili su žestoku borbu sa njima na mreži dva puta ove godine. Ishodom sutrašnjeg meča u našem taboru ne opterećuju se mnogo.

- S obzirom na cjelokupnu situaciju u Srpskoj, te da smo svi još uvijek pod utiskom velike nesreće koja je zadesila našu zemlju, jako je teško skoncentrisati se samo na utakmicu. Pri tom, veliki broj igrača iz startne postave kuburi sa povredama i nećemo ništa ići na silu. Šansu će dobiti mlađi igrači, koji nisu imali značajniju minutažu u toku prvenstva. Uz par iskusnih koji će takođe biti na terenu, siguran sam da se nećemo obrukati. Ali da budemo realni, teško je obećavati ma šta kada vam je pola tima iscrpljeno i povrijeđeno, ili pod temperaturom. Ali to ne znači da se predajemo unaprijed, daleko od toga. Maglić se uvijek bori – poručio je trener Matović.

Povrede su desetkovale naš tim, ali kao što je rekao i Milan Matović, od ovih momaka navikli smo da su najbolji kada im je najteže i da njihovo veliko srce i borbenost mnoge znaju da iznenade. Pa, da tako bude i sutra u Ljubinju! Srećno momci!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas340
Juče499
Ove sedmice340
Ovog mjeseca11243
Ukupno1300933
ponedeljak, 22 januar 2018 17:31

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 74 gostiju i nema prijavljenih članova