ZAJEDNO NA TITULU!

Trenutak istine je pred nama. Sutjeska ili HEO – ko će biti prvak Srpske znaće se sutra. Hoće li pehar podići naš kapiten Ivan Radović, ili će ga prigrliti Slaviša Vuković – sve će biti jasno sutra veče oko 22:00 časa. Majstorica koja će odlučiti šampiona na programu je sutra od 20:00 časova u Bileći.

 

Košarkaška groznica trese Foču, navijači se javljaju sa svih strana. Volimo li „crno-bele“ ili „crveno-bele“ boje, svejedno je. Sutra smo svi – naša Sutjeska. I svi želimo da pehar dođe u Foču.

A kakvo je stanje u ekipi? Oni pokušavaju da spuste tenziju koliko god mogu. Svi sem Branislava Radaka spremni su za susret. I žele pobjedu, žele titulu.

- Pokazali smo u nedelju da kada igramo kako treba, svakoga možemo da pobijedimo. Želimo trijumf više od svega, pehar nam je na dohvat ruke. HEO je stari znanac, dobro se poznajemo, biće to borba najjačih – prsa u prsa. Kako će se ko snaći vidjećemo sutra veče. Jedno je sigurno – Sutjeska ide na titulu! – poručio je Bojan Sekicki.

Što se tiče izjava – od njih dosta. Treba i igračima malo mira pred meč odluke. Teret na njihovim plećima je preveliki, sve oči su uprte u njih. Ono najvažnije, naši momci ispričaće sutra na terenu.

U Bileći neće biti sami. Ljubitelji košarke, navijači stižu sa svih strana. I svi žele da daju punu podršku našim momcima, da budu dio, ako Bog da, velikog slavlja.

Momci – Foča je uz vas. Sutra smo svi Sutjeska! Sutra svi želimo što više trojki Sekickog. Želimo da Bodiroga bude najjači u odbrani. Da Živa pogađa sa svih pozicija. Da Šoks razigrava i bude sigurne ruke kada se rezultat lomi. Da Bogi, Tomo i Ica caruju pod košem. Da mladi Dejo, Kapa pomognu kad zatreba. Sutra svi želimo da Bilećom odjekuje – sad si uzeo trofej Ivane....

Zajedno na titulu! SREĆNO SUTJESKA!!!

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas147
Juče465
Ove sedmice612
Ovog mjeseca11515
Ukupno1301205
utorak, 23 januar 2018 07:03

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 24 gostiju i nema prijavljenih članova