ODBOJKAŠICAMA SUTJESKE SUTRA DAN „D“ – BORBA ZA ELITU ILI KRAJ SEZONE

FIZIČKI U BRATUNCU, MISLIMA U KALINOVIKU

 

Pukovnici ili pokojnici? Sutra će se sve znati, čak i prije nego naše djevojke u Bratuncu istrče na teren. Glavni konkurent Sutjeske, Han Pijesak, u Kalinoviku igra dva sata ranije. Od tog duela, zavisi dalja sudbina Fočanki.

Veliki pritisak je na izabranicama trenera Davidovića. U miru i tišini čitave sedmice su se pripremale za utakmicu poslednjeg kola Druge lige RS – Istok. Ovog puta nismo ih zvali za izjave, pustili smo ih da se maksimalno skoncentrišu za ovaj duel. Već ranije su najavljivale, u Bratuncu ne bi trebalo da bude iznenađenja i tri boda se očekuju na kontu.

Ipak, ako Zelengora ne zaustavi Han Pijesak, pobjeda bi bila pirova. Ne moraju Kalinovčanke prema računicama čak ni da trijumfuju, ali moraju svojski namučiti lidera na tabeli i uzeti im bar dva seta. To bi bila pobjeda za Foču!

Naše djevojke ujutru putuju u Bratunac, u punom sastavu, sa optimizmom ali i velikim teretom na svojim plećima. Ulog je veliki, u pitanju je sama ženska odbojkaška elita RS. Meč počinje od 15:00 časova.

Do tada će Uprava kluba i igrači muškog pogona „Sutjeske“, koji će biti u Kalinoviku i bodriti domaćina, već znati sudbinu Fočanki, jer se taj susret igra od 13:00 časova.

Majo, Milice, Tanja, Dajana, Nikolina, druga Milice, i još jedna, Marina, Vanja, obje Tamare i obje Sonje, Aleksandre i uvaženi treneru Davidoviću, svi smo uz Vas! Kako god se sutra završi, znamo da ćete dati sve od sebe i da ste uradili sve što je bilo do vas. Imena Kalinovčanki ne znamo, ali ako čuju, i njima poručujemo da je Foča uz njih, da igraju za nas! Da vjerujemo u njih! Jer naš grad je zaslužio da gleda odbojkašku elitu RS sledeće godine. Djevojke, hrabro, glavu gore! Srećan put i svima nam srećno – i u Bratuncu i u Kalinoviku!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas8
Juče370
Ove sedmice3447
Ovog mjeseca12929
Ukupno1318923
nedelja, 25 februar 2018 00:54

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 51 gostiju i nema prijavljenih članova