IVANA RADOVIĆ U REPREZENTACIJI BIH!

Jedna od najuspješnijih sezona u istoriji fočanske odbojke je za nama. Riječi hvale stizale su sa svih strana, a danas je došlo i veliko priznanje za Maglić. Na adresu našeg kluba stigao je poziv za pionirku Ivanu Radović, koja će u julu mjesecu obući dres reprezentacije BiH!

Prije pet godina, Ivana je krenula da uči prve odbojkaške korake. Pod budnim okom trenera Vlada Vukovića, koji je i naučio osnovama ovog sporta, Radovićeva je napredovala iz sezone u sezone. Ova je definitivno bila njena, i to nije promaklo selektoru BIH selekcije Đeriću. Naša mlada Fočanka naćiće se među 14 najboljih pionirki BiH na Balkanijadi koja će se od 22. jula održati u Beogradu.

Četrnaestogodišnja Ivana odlično se pokazala na poziciji primača, a ništa lošije ne snalazi se ni kao srednji bloker. Njena odbojkaška karijera je tek počela, a kako je krenulo, očekuje je svijetla budućnost.

Veliko priznanje za fočansku odbojku, za Maglić i za Vlada Vukovića koji je od prvog dana radio sa Radovićevom. Velika nagrada za Ivanu, čiji su se rad i trud isplatili. Nije mala stvar obući reprezentativni dres. Sa željom da u Beogradu na Balkanijadi na pravi način reprezentuje našu školu odbojke i pruži što bolje partije, sve čestitke i – srećno Ivana!

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas504
Juče535
Ove sedmice2587
Ovog mjeseca8321
Ukupno1280550
petak, 15 decembar 2017 20:47

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 91 gostiju i nema prijavljenih članova