IVANOVIĆ NAPUŠTA SUTJESKU

Ovoga ljeta fudbaleri Sutjeske praktično nisu imali ni vremena za odmor. Sezona je zbog poplava završena nešto kasnije nego što je prvobitno planirano, a nova već kuca na vrata. Za koji dan biće obavljena i prozivka, krenuće se sa pripremama za naredno prvenstvo. Ono što najviše zanima u tom periodu jeste – igrački kadar.

 

Ko ostaje u Sutjesci, ko dolazi, ko napušta redove našeg tima? Odgovori će stizati u narednom periodu. Jedno se ipak već zna – Aleksandar Ivanović zatražio je papire i ovog ljeta napustiće Foču.

Naime, ovom 19-godišnjem vezisti istekao je ugovor i bacio se u potragu za novim timom. Već par dana nalazi se u Češkoj, gdje trenira sa ekipom Pribrama. Kako stvari stoje, velika je vjerovatnoća da popularni Doća stavi paraf na ugovor sa ovim češkim prvoligašem. Kako saznajemo iz izvora bliskih Ivanoviću, stvari će biti jasnije već u subotu, nakon prijateljske utakmice koju će Pribram odigrati sa ekipom Viktorija Plzen. Nakon toga – pregovori bi trebali da počnu, jer je Aleksandar zadovoljio tamošnji stručni štab.

Ali, da ne trčimo pred rudu. Za sada je jedino sigurno da Ivanović napušta Sutjesku, a čiji će dres nositi naredne sezone – sačekajmo iduću sedmicu.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas49
Juče370
Ove sedmice3488
Ovog mjeseca12970
Ukupno1318964
nedelja, 25 februar 2018 06:17

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 12 gostiju i nema prijavljenih članova