DAVID SPORT UVIJEK UZ NAJBOLJE

Prošla sezona pokazala nam je da je Foča pravo leglo sportskih talenata. I kolektivni i individualni sportovi imali su dosta uspjeha, naši klubovi iznjedrili su i nove reprezentativce. Sve je to pratio i znao da cijeni čovjek koji voli i pomaže sport u svakoj prilici - vlasnik prodavnice sportske opreme David sport, Veselin Radović. I one najuspješnije znao je i da nagradi.

Ovoga puta prepoznao je kvalitet i potencijal u novopečenoj reprezentativki BiH, mladoj odbojkašici Ivani Radović. Ivana je u četvrtak sa svojim trenerom Vladom Vukovićem posjetila David sport i tom prilikom na poklon je dobila patike koje će nositi na predstojećoj Balkanijadi.

Pionirska reprezentativka obećala je da će se potruditi da u reprezentativnom dresu na najbolji način predstavi svoj klub i grad i da će dati sve od sebe da opravda podršku koju ima od ljudi oko sebe. Sa druge strane, Radović joj je poželio mnogo sreće i da u novim patikama, u Beogradu na Balkanijadi, ostvari uspjeh i bude pravi ambasador fočanskog sporta.

Podsjetimo, talentovani primač pionirske selekcije Maglića , Ivana Radović, dobila je poziv da obuče dres reprezentacije BiH na Balkanijadi, koja će se od 22. jula održati u Beogradu. Priliku da na dostojan način reprezentuje fočansku školu odbojke, Ivana će imati u susretima sa vršnjakinjama iz Rumunije, Srbije i Makedonije, sa kojima se BiH nalazi u grupi.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas148
Juče465
Ove sedmice613
Ovog mjeseca11516
Ukupno1301206
utorak, 23 januar 2018 07:06

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 37 gostiju i nema prijavljenih članova