BUTIK "VIKTORIJA" SPONZORISAO PIONIRKE OK MAGLIĆ

STIGLA OPREMA!

U vrijeme kad lični interes nadvladava svaki ostali, prava je rijetkost i privilegija dobiti nešto kao poklon. Tu privilegiju imale su pionirke OK „Maglić“ u vidu kompleta trenerki za 17 igračica koje im je poklonio butik „Viktorija“.

- Prije svega srećan sam zbog osmijeha na njihovim licima. Izdvojili smo značajna sredstva da bi ovo obezbjedili, ali sve to pada u drugi plan kad vidim koliko smo ih obradovali. Ovo je talentovana generacija, mi smo to prepoznali i željeli smo da ih nekako podržimo i damo podsticaj za njihov dalji rad - rekao nam je vlasnik butika „Viktorija“ Milenko Jaglučić.

Sličnog razmisljanja je i Vlado Vuković, trener ove generacije.

-Još jednom bi se neizmjerno zahvalio gospodinu Jaglučiću na ovoj donaciji i dao bih njegov primjer i ostalima koji mogu na bilo koji način da pomognu sport u Foči, kako odbojku tako i druge sportove. Trenerke su prelijepe, djevojčice su prezadovoljne i ja u njihovo ime obećavam da ćemo raditi još bolje, naravno sada još sa većim motivom - rekao je Vuković.

I mi pozivamo sponzore da dođu na treninge mladih talenata fočanske odbojke i da se sami uvjere u šta bi ulagali. A pionirkama želimo da nas dostojno predstavljaju na turniru u Obrenovcu krajem aprila, najvećem turniru na Balkanu za njihov uzrast. Naravno, u novoj opremi...

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas8
Juče370
Ove sedmice3447
Ovog mjeseca12929
Ukupno1318923
nedelja, 25 februar 2018 00:53

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 39 gostiju i nema prijavljenih članova