JUNIORI KIKSALI NA ILIDŽI

Juniori Sutjeske više nisu nepobjedivi u Ljetnoj ligi. Pobjeda u nedelju nad Igmanom im je bila važna, ali su je ispustili. Rezultat je bio 85:66 za ekipu sa Ilidže.

 Poraz kao poraz može se svakom desiti, ali naši mladi košarkaši po prvi put ispoljili su neke slabosti. Koje su to?

- Prije nego se osvrnem na utakmicu, moram da naglasim da krivicu za poraz u nedelju preuzimam na sebe - priča trener naših juniora, Milenko Ivanović. Ušli smo u utakmicu bez velike želje i energije, iako smo znali da su nam bodovi iz tog meča jako važni. Kao da smo očekivali da protivnik pobijedi sam sebe. Čini se da su momci uspjeh koji smo ostvarili u Bijeljini pogrešno shvatili. Odmah poslije finalnog turnira upozoravao sam ih da srebro mora biti podstrek i obaveza za još bolji rad, a kod nas je proizvelo kontra efekat. Juče smo umjesto treninga imali sastanak koji je trajao tri sata i na kome smo ja kao trener, ali i svi igrači pokušali da ukažemo na greške u susretu sa Igmanom. Vjerujem da su me shvatili, jer sa ovakvim zalaganjem, nema rezultata.

Poraz ih boli, jer čini se da su svjesni da su u ovom meču sami sebe porazili. Tragično nije jer i najveći imaju prava na kiks. Sa mnogo elana od danas ponovo vrijedno rade, jer ih, kako stvari stoje, već za vikend očekuje susret sa Rogaticom u Foči. Glavu gore - i u nove pobjede!

 

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas651
Juče477
Ove sedmice651
Ovog mjeseca12586
Ukupno1207325
ponedeljak, 21 avgust 2017 21:21

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova