FUDBALERI SUTJESKE KRENULI SA RADOM

Odmarali su nešto manje nego obično, a sada je tome došao kraj. Uprava i Stručni štab Sutjeske juče su na stadionu kraj Ćehotine obavili prozivku i pripreme za predstojeću sezonu zvanično su počele.

Dvadeset fudbalera juče se stavilo na raspolaganje treneru Dušku Raševiću. Kao što smo već pisali - i jedan novajlija, defanzivac Aleksandar Kovač, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa našim timom.

Ono što se dalo primijetiti jeste da je u odnosu na prošlu sezonu, Sutjeska ostala bez tri igrača. Redove našeg tima napustili su Aleksandar Ivanović, koji se već nalazi na probi u Pribramu, kao i Miloš Sekulović, koji bi ovih dana, prema svim informacijama, mogao da otputuje takođe u Češku. Foču napušta i jedan od najboljih igrača Sutjeske prošle sezone, lijevi bek, Jovan Simić.

A ko će pored Kovača pojačati redove našeg tima, trebalo bi da se definitivno zna već u toku sledeće sedmice. Spominju se i neka nova - stara imena, ali da ne prejudiciramo. Uprava i Stručni štab Sutjeske do kraja sedmice pokušaće da pronađu najbolje rješenje.

Do tada, naše fudbalere očekuje udarni tempo rada, kako bi što spremniji ušli u naredno prvenstvo. Treniraće u Foči, a o odlasku na bazične pripreme još uvijek nije bilo riječi. Momci, srećan početak rada!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas657
Juče571
Ove sedmice3311
Ovog mjeseca9045
Ukupno1281274
subota, 16 decembar 2017 17:54

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 118 gostiju i nema prijavljenih članova