GUZINA I ZVANIČNO IGRAČ SUTJESKE

Sezona se primiče, u Sutjesci svi rade punom parom. Igrači udarnički treniraju dva puta dnevno, a ni Uprava ne sjedi skrštenih ruku. Potraga za pojačanjima trajala je dugo, ali sada se privodi kraju. Danas je zvanično naš tim jači za još jednog igrača – Gedeon Guzina parafirao je jednogodišnji ugovor sa Sutjeskom!

 

Guzina je par dana trenirao sa Fočacima, zadovoljio apetite Stručnog štaba i Uprave kluba i dogovor je brzo postignut. Ovaj 21 – godišnji fudbaler igra na poziciji prednjeg veznog i sigurno je da će biti od velike koristi našem timu u predstojećem prvenstvu. Rođeni je Višegrađanin i nastupao je sa velikim uspjehom za Drinu HE.

Dovođenjem Guzine, Sutjeska je, kako stvari stoje, zaokružila igrački kadar za narednu sezonu. Prema nekim informacijama, nije isključeno da u Foču dođe i jedan iskusan napadač, ali o tome će se više znati narednih dana.

Do sada urađeno tokom prelaznog roka, obećava mnogo bolju, bržu, opasniju Sutjesku. A da li će stvarno i biti tako, vidjećemo vrlo brzo, jer već 16. avgusta kreću prvenstvene bitke.

I dok se traže novi sparing partneri, kako bi se urađeno na treninzima vidjelo na djelu – Gedeone, dobrodošao!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas148
Juče465
Ove sedmice613
Ovog mjeseca11516
Ukupno1301206
utorak, 23 januar 2018 07:07

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 46 gostiju i nema prijavljenih članova