MILICA NOVA REPREZENTATIVKA BOSNE I HERCEGOVINE

Ivana Radović juče se vratila sa Balkanskog prvenstva sa pionirskom selekcijom BiH, a od danas Maglić ima drugu reprezentativku. Mladi libero Milica Krunić, od danas se nalazi na Sokocu, gdje se sa juniorskom reprezentacijom BiH priprema za Balkanijadu, koja će se početkom avgusta održati u Subotici.

Selektor juniorske selekcije BiH, Siniša Rulj Milicu je primijetio na finalnom turniru koji se proljetos održao u Foči. Spisak se skraćivao, ali Krunićeva je ostala među 14 najboljih.

- Ovo je za mene lično ogroman uspjeh. I moraću reći, koliko god zvučalo stereotipno, ali svakom mladom igraču poziv u reprezentaciju je – motiv i obaveza više. Čitavo vrijeme sam trenirala, nisam željela da izgubim kontinuitet u radu, jer sam htjela što spremnija da odem na pripreme. Nisam smjela da dopustim da izgubim osjećaj za loptu, dosta sam radila na prijemu, odbrani…Prvo sama, pa i sa trenerima. Nadam se da ću na najbolji način predstaviti Foču i Maglić i na pripremama, ali i na Balkanskom prvenstvu u Subotici – izjavila je za naš portal neposredno pred put na Sokolac, Milica Krunić.

Balkanijada počinje 5. i trajaće do 9. avgusta. BiH se nalazi u grupi sa Bugarskom, Makedonijom i Turskom.

Kada smo Milicu upitali da li očekuje da će biti prvi libero reprezentacije, sa osmijehom nam je za kraj rekla:

- Nisam o tome iskreno razmišljala. Imam tek 16 godina i mislim da sam još mlada, da imam dosta i vremena i prostora za napredak. Tome težim. Kako se pokažem na pripremama, u kakvom svjetlu se budem pokazala selektoru Rulju, tako će biti. Sve djevojke su dobre odbojkašice i sigurno je da će svaka, kao i ja, dati sve od sebe. Biću tamo gdje mi je mjesto, a vjerujem i nadam se, da je to ondje gdje ja očekujem.

Foča i Maglić danas su ispratili još jednu odbojkašku reprezentativku. Omladinski pokret Foča i redakcija portala žele Krunićevoj uspješan debi u nacionalnom dresu i da se kući vrati sa nekom od medalja. Milice, srećno!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas503
Juče535
Ove sedmice2586
Ovog mjeseca8320
Ukupno1280549
petak, 15 decembar 2017 20:46

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 90 gostiju i nema prijavljenih članova