ŽELJEZNIČAR I „MANIJACI“ SA GRBAVICE U NEDELJU U FOČI

Navijači Zrinjskog nisu mogli bodriti svoj klub u Foči u prvom kolu Premijer lige BiH, ali će zato Željezničar u nedelju imati podršku najvjernijih pristalica u utakmici protiv Slavije.

Kao što je poznato, Slavija je zbog rekonstrukcije svog stadiona domaćin u našem gradu. Zbog toga što je šampion BiH kasno najavio dolazak navijača i zbog bezbijednosnih razloga, klub iz Istočnog Sarajeva nije mogao da prihvati pristalice gostujućeg tima na otvaranju sezone. Mostarci su vraćeni sa ulaza u Foču, a Slaviji je priprijećeno velikom novčanom kaznom ako ne omogući protivničkim navijačima dolazak na stadion u narednim mečevima.

Sada je sve na nogama, jer naredni protivnik je Željezničar iz Sarajeva. Dolazak popularnih „manijaka“ je najavljen, a bezbijednosne pripreme na našem stadionu već su krenule. Napraviće se poseban ulaz na koji će ući pristalice Želje,a kako saznajemo, na tribinama će biti postavljena pokretna policijska ograda i kavez koji će razdvajati navijače dva tima. Tako će se na tribinama stadiona u Foči moći naći oko 300 najvatrenijih „manijaka“.

Kako navode u Slaviji, moraće povesti računa i oko putnog pravca kojim će navijači doći do Foče. Za sada je u planu da pristalice Slavije dođu preko Miljevine, a fanovi Željezničara preko Rogatice i Goražda, čime bi se izbjegli eventualni sukobi na putu.

Iz UO kluba iz Istočnog Sarajeva ističu da su se morali baciti u ovaj poduhvat kako bi izbjegli zaista rigorozne kazne koje FS BiH propisuje za odbijanje dolaska gostujućih navijača.

Nema sumnje, očekuje nas prava fudbalska predstava u nedelju od 17:30 časova, kako na terenu, tako i na tribinama.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas339
Juče499
Ove sedmice339
Ovog mjeseca11242
Ukupno1300932
ponedeljak, 22 januar 2018 17:30

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 55 gostiju i nema prijavljenih članova