MEČ IZMEĐU SLAVIJE I ŽELJEZNIČARA U FOČI IPAK BEZ NAVIJAČA

Najavljeni fudbalski spektakl u nedelju u Foči biće samo na terenu, ne i na tribinama. Slavija će kao domaćin ugostiti ekipu Željezničara na stadionu kraj Ćehotine u okviru trećeg kola Premijer lige BiH. Ali ne i popularne „manijake“ sa Grbavice.

 

Tročlana komisija FS BiH juče je obišla Gradski stadion u Foči i konstatovala da ipak ne postoje adekvatni uslovi i da će se meč odigrati bez prisustva navijača. Kako su u Savezu obrazložili, ulaz za gostujuće navijače nije odgovarajući, a ne postoji ni mokri čvor za njih. Uz to, na odluku FS BiH najviše je uticao i dopis CJB Istočno Sarajevo u kojem su obavijestili nadležne da ne mogu obezbijediti prihvat navijača i garantovati njihovu bezbijednost.

Slavija, koja zbog rekonstrukcije svog stadiona mečeve Premijer lige kao domaćin igra na stadionu u Foču, učinila je sve što je u njenoj moći da obezbijedi dolazak pristalica protivničkog tima. Najviše kako bi izbjegla rigorozne kazne koje Savez propisuje. Međutim, FS BiH je presudio. I time je klub iz Istočnog Sarajeva izbjegao novčanu kaznu.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas196
Juče465
Ove sedmice661
Ovog mjeseca11564
Ukupno1301254
utorak, 23 januar 2018 09:08

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 102 gostiju i nema prijavljenih članova