BLAGOJEVIĆ U MRKONJIĆ GRADU

U samo predvečerje sezone, Sutjeska je ostala bez napadača. Dario Blagojević, 25-godišnji ofanzivac, napustio je Foču i preselio se u Mrkonjić Grad.

Iako je odradio čitave pripreme sa Sutjeskom, Blagojević nije uspio da se dogovori sa našim klubom oko finansija. Sloboda je bila brza, konkretna i već juče Dario je otputovao za Mrkonjić.

- Na žalost, sa Sutjeskom nisam uspio da pronađem zajednički jezik i prijateljski smo se rastali. Čelnici Slobode kontaktirali su me u najboljem trenutku za mene, ponudili su mi korektne uslove i dogovor smo brzo postigli. Mislim da sam uradio pravu stvar. Potpisao sam ugovor na godinu dana, a jutros sam odradio i prvi trening sa svojim novim klubom. Prvi utisci su odlični, igrači su me odmah prihvatili i mislim da ću se dobro snaći. Nisam siguran da će uspjeti da srede sve papire oko registracije do nedelje, kada igramo utakmicu prvog kola protiv Vlasenice. Ali već za sledeći meč sam spreman – prenio nam je danas svoje prve utiske iz Mrkonjić Grada Dario Blagojević.

Iako na početku priprema nije ni sanjao da će napustiti stadion kraj Ćehotine, čudni su fudbalski putevi. Dario, srećno!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas148
Juče465
Ove sedmice613
Ovog mjeseca11516
Ukupno1301206
utorak, 23 januar 2018 07:08

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 54 gostiju i nema prijavljenih članova