EKIPA OMLADINSKOG POKRETA FOČA POBJEDOM STARTOVALA NA TURNIRU U ULIČNOM BASKETU ROGATICA 2014.

Jedan za drugim, ovog ljeta održavaju se sportski turniri u regionu. Večeras je zvanično počeo i onaj u uličnom basketu Rogatica 2014, a svoju ekipu ima i Omladinski pokret Foča.

Ekipa u sastavu Milan Mandić, Milenko Ivanović i Ivan Vidojević ove godine startovala je pobjedom. Naši momci bili su dominantni u susretu sa ekipom Kragujevca i savladali ih sa 15:6. Najefikasniji u redovima OP ubjedljivo je bio iskusni Milenko Ivanović, a pogotkom za dva poena trijumf je potvrdio Mandić, koji je, moramo napomenuti ovaj meč odigrao pod visokom temperaturom.

Još jedan fočanski tim uzeo je učešće na ovogodišnjem turniru u Rogatici. Stefan Radović, Bojan Vuković i Stefan Ivanović nastupali su za ekipu Croissant Foča i prvog dana takmičenja ostvarili su polovičan uspjeh – jedna pobjeda i jedan poraz. Mladi Fočaci izgubili su od iskusne ekipe Čajniča, iako su se tokom čitavog meča dobro držali – 15:12. U drugom susretu bili su bolji od Braće Ket i slavili rezultatom 15:7.

Omladinski pokret Foča sutra treba da odigra dvije utakmice – protiv Stolarije Podromanija i favorizovane ekipe Caffe Intermeco iz Višegrada. Ekipi Croissant-a ostao je još jedan meč protiv Minex-a.

Inače, učešće na turniru u uličnom basketu Rogatica 2014 uzelo je 18 ekipa – iz grada domaćina, Sokoca, Istočnog Sarajeva, Čajniča, Foče, Višegrada, Pala i Kragujevca.

Ekipe će se boriti za novčane nagrade – za prvo mjesto 800KM, 400KM za drugo te 150KM za treće mjesto.

Sutra od naše ekipe OP, ali i Croissant-a očekujemo dobre vijesti iz Rogatice. Momci – hoćemo pobjede!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas425
Juče454
Ove sedmice3128
Ovog mjeseca10829
Ukupno1300519
nedelja, 21 januar 2018 19:37

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 79 gostiju i nema prijavljenih članova