PREDSTAVLJAMO TIM FUDBALERA SUTJESKE ZA SEZONU 2014/2015

Odbrojavaju se poslednji sati do početka nove sezone. Sezone koju fudbalska Foča sa nestrpljenjem očekuje. Prvenstva, u koje naša Sutjeska ulazi u dosta izmijenjenom, ali i mnogo jačem sastavu.

U odnosu na prošlu godinu, u timu neće biti Jovana Simića, Radomira Drakula, Miloša Sekulovića i Daria Blagojevića. Tokom prelaznog roka, Uprava kluba je bila agilna, pa će ljubitelji fudbala kraj Ćehotine moći da uživaju u fudbalskim majstorijama povratnika Nikole Mojovića i Nikole Danilovića, te novajlija Aleksandra Kovača i Gedeona Guzine. Novo lice u Sutjesci je i mladi Nevesinjac Miljan Gutić, koji je prošle godine nastupao za mostarski Velež. Čitave pripreme sa našim timom odradio je i iskusni Dejan Rašević, ali će se na njegov zvaničan potpis morati sačekati do sledeće sedmice.

Imena koja obećavaju dosta bolju, opasniju i efikasniju igru našeg tima. No, treba imati razumijevanja i dati im malo prostora, jer kostur tima je znatno izmijenjen i trebaće vremena da se sve kockice poslože.

Fudbalska Srpska Sutjesku već svrstava u red glavnih favorita, međutim u našem taboru ne žele tako lako da prihvate tu ulogu. Kako ističu, njihov primarni cilj je opstanak u ligi, jer je ove godine liga dosta jaka. Poručuju da neće razočarati, da su željni igre i da sigurno neće propustiti priliku da napadnu i sam vrh tabele ukoliko im se ukaže prilika.

U ime portala www.focaonline.info Upravi, Stručnom štabu i fudbalerima Sutjeske želimo srećnu i uspješnu sezonu! 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas195
Juče465
Ove sedmice660
Ovog mjeseca11563
Ukupno1301253
utorak, 23 januar 2018 09:02

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 58 gostiju i nema prijavljenih članova