MLADI KOŠARKAŠI SUTRA NA TURNIRU U GORAŽDU

Oni nisu imali mnogo vremena za odmor ovog ljeta. Taman što su završili takmičenje na finalnom turniru BiH za juniore, sačekala ih je Ljetnja liga. Dvije pobjede, jedan poraz, malo odmora i opet pripreme. Sutra ih očekuju i prvi mečevi provjere pred nastavak takmičenja.

Juniori Sutjeske sutra putuju u Goražde, gdje će, zajedno sa domaćim Radničkim, Bosnom iz Sarajeva i Rudarom iz Pljevalja učestvovati na izuzetno jakom turniru.

- Sa radom smo počeli prije sedam dana, jer nas već u prvoj polovini septembra očekuju novi mečevi u Ljetnjoj ligi. Kada smo dobili poziv od ekipe Radničkog iz Goražda da učestvujemo na turniru, nismo se dvoumili, jer momci će imati priliku da odmjere snage sa izuzetno kvalitetnim protivnicima. U okršaju sa dobrim ekipama moćićemo da vidimo gdje se zaista nalazimo u ovom trenutku. Sigurno je da će nam mečevi sa Radničkim, Bosnom i Rudarom dosta značiti kako bi što spremniji ušli u nastavak prvenstva – kaže trener naših juniora, Milenko Ivanović.

Turnir u Goraždu trajaće jedan dan. Sutjeska će sutra u 10:30 časova prvo izaći na megdan domaćinu Radničkom. Za 12:30 časova predviđen je susret između Bosne i Rudara, a potom slijede utakmica za treće mjesto i finale.

Momci, srećno!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas195
Juče465
Ove sedmice660
Ovog mjeseca11563
Ukupno1301253
utorak, 23 januar 2018 09:05

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 84 gostiju i nema prijavljenih članova