HELLAS VERONA ODLUČILA – DO KRAJA GODINE KRUNIĆ NA POZAJMICI U DONJEM SREMU

I poslednja nadoumica je riješena – Rade Krunić do kraja godine ostaje na pozajmici u Donjem Sremu. Tako su večeras presudili čelnici Hellas Verone, sa kojima je ovaj odlični veznjak potpisao trogodišnji ugovor prije 10-tak dana.

 

Bilo je raznih ponuda, u opticaju su bili i neki od velikih klubova u Italiji i inostranstvu, ali su vodeći ljudi kluba iz Verone, zajedno sa Krunićem došli do zaključka da je ipak najbolje da naš Fočak na pozajmici ostane u Donjem Sremu. Ono što je u izboru kluba bilo važno i jednima i drugima jeste – da Rade odigra što više utakmica, kako bi što spremniji stigao na Apeninsko poluostrvo na zimu. Da ne bude zabune – Krunić je od sada u Pećincima na pozajmici, a o finansijama i svemu što je potrebno brine njegov novi klub Hellas Verona.

Kako je u prethodnom razgovoru za naš portal objasnio sam Krunić, zbog pravila koja važe u elitnoj italijanskoj Seriji A, Rade će morati da sačeka na zimski prelazni rok kako bi istrčao na stadion Bentegodi. Naime, Verona već ima jednog igrača koji je prvi put u Italiji i koji dolazi van granica EU. Pošto će, prema pravilu, on na kraju jesenjeg dijela šampionata biti tretiran kao domaći igrač – našem Fočaku tada će se širom otvoriti vrata da nastupi za klub čiji je član – Hellas Veronu.

Večeras smo se i čuli sa Radom, koji se trenutno nalazi u Austriji, sa mladom reprezentacijom Bosne i Hercegovine. On nam je i potvrdio ovu vijest. Kako je istakao – presrećan je što je u pitanju Donji Srem, gdje se odsjeća kao kod kuće, gdje je okružen dragim ljudima i gdje se već dokazao i izborio za svoje mjesto u timu.

Nadamo se da će se i sutra izboriti za mjesto u startnoj postavi U21 selekcije BiH, koja od 20:30 časova sa Austrijom igra kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo. Sutra, kao i uvijek, svi navijamo za njega. Srećno Rade!

 

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas195
Juče465
Ove sedmice660
Ovog mjeseca11563
Ukupno1301253
utorak, 23 januar 2018 09:05

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 79 gostiju i nema prijavljenih članova