KOVAČEVIĆU PODRŠKA UPRAVNOG ODBORA

Vicešampioni Srpske predvođeni Ljubišom Kovačevićem u naredno prvenstvo idu oslonjeni isključivo na domaće snage. Takav stav danas je zauzeo Upravni odbor Sutjeske, koji je dao podršku dosadašnjem šefu Stručnog štaba, Kovačeviću i treneru mlađih selekcija, Milenku Ivanoviću.

- Kovačević će i dalje predvoditi ekipu sa klupe, a pomagaće mu Ivanović. Doskorašnji pomoćnik i sportski direktor, Žarko Joknić biće inpuktiran u člana Upravnog odbora. Naš stav jeste da se u narednoj sezoni takmičimo isključivo sa igračima iz Foče. Stručni štab ima zeleno svjetlo da dovede samo jednog igrača na poziciji centra, s obzirom da su sve selekcije Sutjeske deficitarne kada su u pitanju visoki košarkaši. Na narednoj sjednici UO , koja bi trebala biti iduće sedmice, znaćemo tačno na koga od igrača možemo računati i u kom sastavu će Sutjeska nastupati u narednom prvenstvu – rekao je za naš portal predsjednik košarkaškog kluba, Spomenko Stojanović.

Prije tri dana, igrači su počeli sa treninzima. Izuzev Stefana Živanovića, koji je napustio klub i otišao u bijeljinski Radnik, Kovačeviću su se na raspolaganje stavili uglavnom svi košarkaši. Pod znakom pitanja je, za sada, jedino kapiten Ivan Radović, za koga se još uvijek ne zna da li će obući dres Sutjeske i ove godine.

Ono što se zna jeste da će prvi tim ove godine biti jači za srebrnu generaciju juniora, koji će, uz već iskusne Šolaju, Bodirogu, Milanovića i ostale, biti okosnica našeg tima ove godine.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas152
Juče465
Ove sedmice617
Ovog mjeseca11520
Ukupno1301210
utorak, 23 januar 2018 07:11

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 79 gostiju i nema prijavljenih članova