PRODANOVIĆ I IVANOVIĆ STIŽU U SUTJESKU

Vicešampioni Srpske krenuli su sa pripremama za naredno prvenstvo. Ove godine, za razliku od prošle, nema mnogo euforije. Sutjeska će u novo prvenstvo, prema najavama, ući sa dosta skromnijim ambicijama.

Kao što je prošle sedmice u izjavi za naš portal i rekao predsjednik Sutjeske, gospodin Spomenko Stojanović, naš tim će ove sezone vojevati bitke oslonjen uglavnom na domaće snage. U planu je da se dovede samo jedan centar sa strane, obzirom da je Sutjeska deficitarna kada su u pitanju visoki igrači.

A dok čekamo na ime košarkaša koji će u dresu našeg tima voditi bitke pod košem, dva igrača već su stigla u Foču. U staro jato vratio se krilni centar, Aleksandar Prodanović. Popularni Proda je Sutjeskino dijete, koji je zbog obaveza na fakultetu, 2011. godine otišao u Banja Luku. Tamo je nastupao za drugoligaša, ekipu Radivoje Korać, a prošle sezone branio je boje Studenta.

Drugi igrač koji će najvjerovatnije biti novo lice u dresu Fočaka jeste Stefan Ivanović. Ovaj 21 – godišnji bek je i tokom čitave prošle godine trenirao sa ekipom, ali nije bio licenciran. Ove sezone će, kako stvari stoje, trener Ljubiša Kovačević računati na njega. Ivanović je inače karijeru započeo u višegradskoj Vardi za koju je nastupao do dolaska na studije u Foču.

Ivanović od početka priprema radi sa Sutjeskom, dok će se Prodanović, kako nam je rekao, ekipi priključiti 4. oktobra.

Proda, Stefane, dobrodošli!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas152
Juče465
Ove sedmice617
Ovog mjeseca11520
Ukupno1301210
utorak, 23 januar 2018 07:13

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 90 gostiju i nema prijavljenih članova