DANAS POČINJE PIONIRSKA LIGA RS ZA ODBOJKAŠICE

Prošle godine ostvarile su zapažen rezultat, bile su petoplasirana ekipa u Srpskoj u svojoj konkurenciji. Ove godine žele da naprave korak više, kako bi još jednom svima potvrdile da fočanska ženska odbojka ne treba da brine za budućnost. Danas kreće njihova borba za naslov najbolje pionirske ekipe u RS, a na premijeri ih očekuje ni malo lak zadatak. Od 17:00 časova, mlade odbojkašice Maglića dočekuju vršnjakinje Drine HE iz Višegrada.

 

Prvi mečevi uvijek su teški, pritisak je veliki. Naročito u pionirskom uzrastu, kada ima dosta oscilacija u igri. U ovakvim utakmicama teško je ma šta predvidjeti, jer obično nijanse odlučuju pobjednika.

Danas će se u Foči sastati dvije jake škole odbojke, jedne od najjačih u regionu i ono što je sigurno jeste da uzbuđenja neće izostati. Pionirke Maglića na čelu sa trenerom Vladom Vukovićem poručuju da će dati sve od sebe kako bi upisale prve bodove na svoj konto. U pripremnom periodu dobro su radile, a koliko su zaista spremne za prvenstvene okršaje, vidjećemo već danas.

One su optimisti i kako kažu, jedva čekaju da utakmica počne. Srećno djevojke!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas148
Juče465
Ove sedmice613
Ovog mjeseca11516
Ukupno1301206
utorak, 23 januar 2018 07:05

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 33 gostiju i nema prijavljenih članova