IGMA DONIJELA TRI MEDALJE IZ SARAJEVA

Nakon što su nas u maju obradovali srebrom i bronzom sa Svjetskog kupa u Mađarskoj, kik-bokseri Igme prošlog vikenda okitili su se novim odličjima. Miljan Blagojević, Miloš Radović i Stefan Stevanović na petom Internacionalnom kupu, koji je prošle subote održan u Sarajevu ostvarili su odličan rezultat i sa sobom donijeli dvije srebrne i jednu bronzanu medalju.

Izuzetno jako takmičenje, na kome je učestvovalo oko 200 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, obilježili su i Fočaci. Miljan Blagojević je u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 69 kg zauzeo drugo mjesto, dok se srebrom okitio i Miloš Radović, u kategoriji do 79 kg. Stefan Stevanović je ponovio ispjeh iz Mađarske i u konkurenciji juniora do 74 kg, osvojio bronzanu medalju.

Kako kažu ovi uspješni sportisti, oni ne žele ovdje da stanu. Već u decembru krenuće sa ozbiljnim pripremama, za veoma jako takmičenje koje će se u februaru održati takođe u Sarajevu.

I dok ne krenu sa napornim treninzima, Miljan, Miloš i Stefan pozivaju sve mlade da im se priključe u učenju ove vještine. Upis novih članova u Kik-boks klubu Igma je u toku, a svi koji žele mogu da se u utorak i četvrtak u 14:30 časova, kao i subotu i nedelju u 18:30 časova u prostorijama ovog kluba.

Svaka čast momci, u februaru čekamo nove medalje!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas254
Juče370
Ove sedmice3693
Ovog mjeseca13175
Ukupno1319169
nedelja, 25 februar 2018 20:14

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 34 gostiju i nema prijavljenih članova