DONATORSKO VEČE FK SUTJESKA

Fudbalski klub Sutjeska u četvrtak je u sali Centra za kulturu i informisanje organizovao svečani koktel povodom prodaje godišnjih ulaznica za 2015.

Donatorskoj večeri prisustvovali su opštinski načelnici, lokalni privrednici i prijatelji kluba, svi iz jednog razloga – kako bi pomogli Sutjesci da prevaziđe finansijske teškoće.

Predsednik kluba, Miroslav Dunjić objašnjava:

- Pozvali smo prijatelje kluba na donatorski koktel, kako bi kupovinom godišnjih ulaznica pomogli Sutjesci da prevaziđe finansijsku krizu u kojoj se nalazi. Ne samo fudbalski klub, već i svi sportski kolektivi u Foči. U prvom dijelu sezone ostvarili smo odličan rezultat, imamo samo tri boda manje od prvoplasiranog Leotara. I u nastavku sezone naše ambicije su najviši plasman, ali naravno, za sve su nam potrebne finansije. Snalazimo se kako znamo i umijemo, pokušavamo da na sve načine da pronađemo sredstva kako bi omogućili normalno funkcionisanje kluba.

Trener Sutjeske, Miljan Radanović, u ime igrača i svoje lično ime obećava nastavak uspješne serije na proljeće, čak i:

- Napašćemo šampionsku titulu i pokušati da se plasiramo u Premijer ligu BiH. To je naš cilj. ALi, za to nam je potrebna podrška drugih. Zato apelujem na sve ljude dobre volje da se angažuju u rad Sutjeske i da nam pomognu finansijski kako bi taj san uspjeli da ostvarimo.

U Sutjesci su zadovoljni kako je proteklo donatorsko veče i nadaju se da će i u narednom periodu naići na još više razumijevanja, kako bi mogli da razmišljaju samo o igri i o tome kako da se plasiraju u Premijer ligu Bosne i Hercegovine naredne sezone.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas196
Juče465
Ove sedmice661
Ovog mjeseca11564
Ukupno1301254
utorak, 23 januar 2018 09:08

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 102 gostiju i nema prijavljenih članova