KOŠARKA: STOJANOVIĆ NA ČELU SUTJESKE DO KRAJA SEZONE

KK Sutjeka: Stojanović odustao od ostavke, na čelu do kraja sezone
SPORT

Predsjednik Košarkaškog kluba Sutjeska Spomenko Stojanović, ali i ostali članovi Uprave, koji su najavili ostavke, ipak su na Skupštini kluba održanoj u petak, kojoj je prisustvovao i načelnik opštine Radisav Mašić, promijenili odluku, pa će nastaviti da vode klub bar do kraja ove sezone.

Predsjednik Stojanović i članovi Upravnog odbora ostavke su ponudili, kako su istakli, nezadovoljni dinamikom uplate sredstava iz opštinskog budžeta i radom Sportskog saveza, kao i činjenicom da klub ne posjeduje svoje prostorije.

Načelnik Mašić je na Skupštini istakao da je opština u prošloj godini ispoštovala sve obaveze prema KK Sutjeska, izdvojivši planiranih 60.000 KM, što je, kako je rekao, više u odnosu na prethodne godine, te da će se i u ovoj godini poštovati plan, s tim da dinamika isplate zavisi od priliva sredstava u budžet, pa je zamolio za strpljenje.

Predsjednik Stojanović izjavio je nakon sjednice da su riješene nesuglasice sa opštinom. „To se odnosi uglavnom na dinamiku finansiranja i na prostoriju koju klub treba da dobije u sklopu Sportske dvorane. Zaključak Skupštine je da ovo rukovodstvo ostane do kraja prvenstva i da se u maju zakaže nova sjednica Skupštine, koja će istovremeno biti izborna“, rekao je Stojanović, koji je, inače, direktor Šumskog gazdinstva „Maglić“.

Izvor: Radio Foča

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas339
Juče499
Ove sedmice339
Ovog mjeseca11242
Ukupno1300932
ponedeljak, 22 januar 2018 17:31

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 62 gostiju i nema prijavljenih članova