U SPORTSKOJ DVORANI U FOČI JUČE JE ODRŽANO REGIONALNO TAKMIČENJE OSNOVNIH ŠKOLA U ODBOJCI

 NAŠA SONJA NAJBOLJI POENTER

 

Sportska dvorana u Foči juče je ugostila odbojkaše osnovce iz regiona. Takmičenje je održano u muškoj i ženskoj konkurenciji, a predstavnici naše Osnove škole, „Sveti Sava“ zabilježili su uspjeh. Djevojčice su zauzele drugo mjesto u konkurenciji šest ekipa, dok su dječaci bili treći, od ukupno četiri tima koja su se takmičila.

Najveće razočarenje turnira bila su Bilećanke, koje su važile kao izraziti favoriti. Međutim, bez najbolje igračice, dizača Anđele Biberdžić, zauzele su poslednje mjesto u ženskoj konkurenciji. Naše djevojčice napravile su dobar rezultat iako su nastupale bez povrijeđene Marije Jaglučić. Priznanje Fočankama stiglo je kroz najboljeg poentera turnira. Naša Sonja Gagović postigla je najviše poena, dok je za najbolju igračicu proglašena Dejana Boljanović iz Gacka, koja je standardna članica tamošnjeg odbojkaškog kluba koji je u samom vrhu BiH lige.

U muškoj konkurenciji, ubjedljivo najbolji bili su dječaci iz Ljubinja, koji su se lako prošetali do prvog mjesta. Fočaci su se uspjeli domoći postolja, savladavši u meču za treće mjesto ekipu iz Bileće.

Konačni poredak u ženskoj konkurenciji je sledeći: 1. Gacko, 2. Foča, 3. Kalinovik, 4. Ljubinje, 5. Bileća, 6. Trebinje.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas7
Juče370
Ove sedmice3446
Ovog mjeseca12928
Ukupno1318922
nedelja, 25 februar 2018 00:53

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 32 gostiju i nema prijavljenih članova