KOŠARKAŠI SUTJESKE U NOVU SEZONU ULAZE OSLONJENI ISKLJUČIVO NA DOMAĆE SNAGE

Sjednica upravnog odbora KK "Sutjeska" održana je 22. septembra. Upravni odbor je nakon uspješne prošle sezone odlučio da zadrži trenera Milenka Ivanovića.

Donesena je odluka da će klub u novoj sezoni igrati sa domaćim igračima bez pojačanja sa strane. Cilj će biti što bolji plasman u novoj sezoni sa domaćim snagama, sa djecom koja su ponikla u našoj omladinskoj školi i uz starije Bodirogu, Radovića, Milanovića koji će donijeti neophodno iskustvo ovoj mladoj ekipi.

 

Trener naših košarkaša, Milenko Ivanović očekuje da će se igrači relativno brzo spremiti za novu sezonu.

"Iskoristio bi priliku da se zahvalim upravi kluba na ukazanom povjerenju i šansi da i ove sezone sa klupe predvodim ovu mladu ekipu.Tim je sastavljen od igrača koji su ponikli u našem klubu i prošli sve mlađe selekcije kluba. Imamo vrlo malo vremena do početka prvenstva ali sam siguran da ćemo uz dobar i kvalitetan rad do prve utakmice biti spremni za ono što nas očekuje u novoj sezoni. Jako sam zadovoljan kako se momci odnose prema treningu i svojim obavezama tako da mislim da smo na pravom putu da se što bolje spremimo za novu sezonu. U planu nam je da odigramo i 3 prijateljske utakmice do početka sezone" - izjavio je Ivanović za naš portal.

Prva liga Republike Srpske planirano je da počne 24. oktobra.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas425
Juče454
Ove sedmice3128
Ovog mjeseca10829
Ukupno1300519
nedelja, 21 januar 2018 19:37

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 78 gostiju i nema prijavljenih članova