"OTVORENI DAN ODBOJKE" ZA POMOĆ MAGLIĆU

Omladinski pokret Foča i Odbojkaški klub „Maglić“ u nedjelju, 18. septembra, na Gradskom trgu organizovaće „Otvoreni dan odbojke“ sa ciljem da se prikupe novčana sredstva potrebna ovom sportskom klubu za nastupanje u Premijer ligi BiH.

Od 11,00 do 14 časova aktivisti Omladinskog pokreta i odbojkaši prodavaće sezonske karte za utakmice Premijer lige po cijeni od 30 maraka, a svi koji žele da pomognu odbojkašima “Maglića” moći će da kupe i navijačke majice po cijeni od 12 maraka.

-Odštampali smo stotinu sezonskih karata i isto toliko majica je izrađeno. Pozivamo sve građane, ljubitelje sporta, ljude dobre volje i političke subjekte da se uključe u akciju i pomognu pomognu odbojkašima Maglića, jedinom prvoligašu Foče. Njima nedostaje nekih desetak hiljada maraka za predstojeću sezonu. Cilj je da pokažu da nisu samo epizodisti, već ozbiljan klub, odlični igrači koji su bukvalno iz pepela digli ovaj klub i ušli u Prvu ligu-kaže predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

maglic-karte-majica

U nedostatku sponzora u Odbojkaškom klubu “Maglić” oslanjaju se na pomoć sugrađana i navijača.

-Nama će ovo biti veoma značajna podrška, jer mi nemamo sponozora, imamo samo određena sredstva od opštine. Premijer liga je skuplji rang takmičenja, sama kotizacija je do pet hiljada skuplja u odnosu na prethodni rang koji smo igrali. Mi, igrači inače nemamo nikave naknade, doveli smo dva igrača sa strane koji će igrati za neki minimalan iznos i zato što želimo da ostanemo na velikom nivou, koji smo ipak postigli-rekao je igrač OK “Maglić”, Vlado Vuković.

Premijer liga za odbojkaše počinje 14. oktobra, a „Maglić“ će, u debitantskom nastupu, ugostiti aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, brčansku Mladost.

 

 

Izvor: Radio Foča

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas338
Juče499
Ove sedmice338
Ovog mjeseca11241
Ukupno1300931
ponedeljak, 22 januar 2018 17:29

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 45 gostiju i nema prijavljenih članova