ODBOJKAŠICE UBJEDLJIVE PRED VELIKIM BROJEM GLEDALACA

U sportskoj dvorani u Foči, danas su se u okviru II lige RS u odbojci sastale domaće odbojkašice OK „Maglić“ Foča i OK „Zelengora“ Kalinovik. Slavile su domaće igračice sa ubjedljivih 3:0 ali ovaj rezultat ne oslikava stanje na terenu jer su se gošće, iako oslabljene, odlično pokazale.

 

Mnogobrojna publika je uživala u prije svega ljepoti naših i kal'novačkih djevojaka pa onda i u zaista kvalitetnoj odbojci.

U sastavu domaćina najviše se iskazala Maja Mašić, jedna od iskusnijih u svom timu a moramo pohvaliti i odličnu partiju jedne od najmlađih u timu, Tamare Vrećo. Kod gošći je prednjačila Jelena Komlenović koja je više puta izazvala aplauz publike svojim razornim smečevima potvrdivši talenat i potencijal. Prvi set je ekipa „Maglića“ dobila lakše nego druga dva u kojima smo vidjeli sav potencijal obje ekipe koje su igrale raznovrsno a većina poena se završavala atraktivnim blokovima ili smečevima a ne greškama igračica. Ekipa iz Kalinovika je i u drugom i u trećem setu na tehničke tajm – aute išla sa prednošću ali naše djevojke su oba puta preokretale rezultat u svoju korist dokazavši da su u ovom trenutku ipak kvalitetnije i iskusnije.


Raduje nas podatak da se u dvoranu vraća publika da gleda odbojku. Na tribinama sportske dvorane u Foči mogla su se vidjeti mnogobrojna mlada i vesela lica. Među svom ovom ljepotom našao se i čovjek koji pruža podršku svim našim sportistima, legendarni Goran Obrenović – Tufo koji je navijajući za Fočanke više puta dizao dvoranu na noge i animirao publiku.

I gošće su takođe imale podršku sa tribina, najviše od strane porodica Sladoje i Mandić koji su još jednom pokazali ljubav prema svome zavičaju. Prisustvovali smo odličnoj sportskoj atmosferi, meču između igračica dvije prijateljske opštine Kalinovika i Foče.

Foto: www.facebook.com

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas6
Juče370
Ove sedmice3445
Ovog mjeseca12927
Ukupno1318921
nedelja, 25 februar 2018 00:53

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 29 gostiju i nema prijavljenih članova